Balkupum2505 RaziyeNu ben yatmadan 1 saat ömce falan heronun kaşık mamasindan veriyorum mesela saat 10 gibi sabah 5 6 ya kadar uyuyo acıksa uyanir heralde doktorumuzda zaten gece besleme dedi uyusun dedi
Dyldrm Balkupum2505 hero baby iyi geceler maması mı? Ben bugün ilk defa aldım da ek gıdaya yeni geçtik tahıllı elmalı yazıyordu üstünde. Ilık suyla hazırlanıyor filan sizinki de o mu
Balkupum2505 1-2 bi kase yani biberonla ölmüs olsak 200 cc ama ben kıvamli veriyorm biberonla vermiyorm
1-2 Balkupum2505 ben de bi kase pirinç unlu muzlu pekmezli yapıp yediriyorum yine kalkıyo . Kıvamlı yediremedim daha sıvı seviyo
Balkupum2505 Dyldrm evet cnm aynen o gece mamalarida var ama farketmiyo yani hangisini seviyosa verebilirsin biraz kıvamlı vermeye alistir gundüzde veriyorum ben 4 saat kadar tok tutuyo
Dyldrm Balkupum2505 üzerindeki tarife göre 150 ml 4 yemek kaşığı verdim bugün ilk defa öğlen hepsini giyemedi tabi 6 ayligiz henüz 🤗 teşekkür ederim yorumunuz için. Peki bişey daha soracağım, onu yedikten sonra emerek yada biberonla filan uyuyor mu
Balkupum2505 Dyldrm hic o tarife bakmayın yiyebilecegi kıvamda yiyenilecegi kadar yapın. Yedikten sonra uyku saati ise uyuyo extra biseye gerek kalmiyo yani 😊