gulay_candemir Bebeğim 23 aylık sünnet ettirmek istiyorum çok mu geç kaldım bu aylarda sünnet yaptıran varsa görüşleri ni yazabilir mi?
Ygtakn gulay_candemir dün arkadasımın iki yegeni yaptırdık 1 yasında ilk biraz husyxlandılar ama sonrasında unuttular cok gec kalmadınz bence
3melekannesiii gulay_candemir kötü seyler yazıp sizi üzmek istemem ama 9 aylıkken yaptırdık biz oglum baya farkında oldu altını actırmamaya yatırınca aglamaya vs basladı sizin bebeginiz iyice farkında olur sanırım isterseniz 8 yasa kadar bekleyin cunku doktorlar 2 yas ve 7 yas arasını önermiyorlar
Jeremh Zaten lokalle yapmazlar bence büyüsün en azından yatmayı bileceği yaşta olsun en hareketli zamanları
beyzaytr22 3melekannesiii bizde şimdi tam 9 aylığız bende düşünüyordum ama bür emin olamadım şimdi çünkü korkuları oluşmaya başlıyor gibi farkındayım
3melekannesiii gulay_candemir cok pahalı 800 e iyi araştırın cnm ben en yüksek 600 e buldum oda baya kapsamlı Bi özel hastaneydi ben gerek duymadım daha orta halli Bi hastanede yaptırdım 300 e cokta memnun kaldım