Simamom Anneler kızım 6 aylık biraz minnoş ve minyon. Bu ara sütüm de azaldı bu sebeple kilo alması için çorba ve muhallebi tarifleriniz var mı sizlerin denediği? Şöyle bebişim kilo aldıracak ve besleyecek
Prenses_annesi22 Simamom 1yk irmik 1 pırasa Yarım hacuç 4 parça brokoli Yarım dilim balkabağı 1yk pirinç Kemik suyu Zeytınyağı Hepsını suda hasla blendırdan gecr cnm
Prenses_annesi22 Simamom 2yk yoğurt 1yumurta sarısı 1yk tam buğday unu iyice çırptım 1yk zeytinyağı tencere ekledim 1bucuk bardak su kemik suyu kayniyinca kadar karistirdim
Prenses_annesi22 Simamom 1bucuk yk irmik 1cay bardağı su ekle 3dk pişir elma rende içine canm 1tatli kaşığı pekmez 1tatlj kaşığı zeytinyagi
Simamom Prenses_annesi22 doktorumuz 7 ayda hayvansal gıdaya başlayabiliriz dedi. Kemik suyu için erken değil mi
Prenses_annesi22 Simamom valla erken degıl bnce olsa zten soylerdı doktor sıze nasıl soyledyse oyle yapın ozman
Prenses_annesi22 Simamom Sinangiller ruşeyn Tam bugday sinangiller İrmik sinangiller Kabızlık içinde 5kuru kayısı 1elma 1bardak su 10dk kaynattım belendirdan geçtim