Glcnduru Bebeklerinizin egzamalarının arttığı dönemde hangi kremi şampuanı kullanıyorsunuz lütfen yardım edin bebeğim geceleri uyuyamıyor
BeyzaLivaLeyla Glcnduru şampuan mustela stelatopia mısır nişastalı suyla tampon yaparak silin egzamalı bölgeyi bunu sürekli yapabilirsiniz ve bol bol nemlendirin çok kalın giydirmeyin nemlendirici bioderma atoderm çok iyi
[silindi] Glcnduru ben bugun bir post açtım bi bakarmısınız belki anlarsınız :/ birde sizin besin kaynaklımı
Rknn Bizim de öyle tekrarliyo maalesef.Kortizonlu krem kullandık gecti şimdi de bioderma ve sıvı vazelin ile nemlendiriyorum.Mustela ile yikiyodum devam etsem mı acaba
Glcnduru [silindi] yani bizde tam anlayamadık çocuk doktorumuz süt alerjisi demişti yanlız ben yoğurt falan veriyordum ve bu kadar yoğun olmuyordu ağız çevresi oluyordu ve geçiyordu cildiye atopik dedi alerji testi yaptırdım kanda bir şey çıkmadı napacagımızı şaşırdık
Glcnduru [silindi] şampuan Mustela stelotopia kullanıyorum deterjan duru sade olan sabun tozunu kullanıyordum son alısımızda lavanta olanı almıştık acaba ondan olabilir mi diye düşündüm su an
[silindi] Glcnduru valla canım bi besin kaynaklı olabiliyormş birde kimyasal kaynaklı araştırmalarıma göre birde hava da etkiliyormş cok terletmemek gerekıyormş Allah şifa versin yavrularımıza insanın canı gidiyor cidden düşünmekten