TugraAlp Oğlum 13 aylık bizim için kullanımı nasıl olur bilmiyorum. Fiyat aralığı nedir? Aramız da kullananlar varsa yorum yaparsa sevinirim.
Dorukmustafa TugraAlp beyvilladan aldık internet sitesinden. O kadar kötü bir ürün ki kesinlikle oradan almayın. Babam mobilyacı emekli. Onun eklediği parçalar ile sağlamlaştırdık. Kullanımı güzel ama hiç estetiği olmayan bir şey gönderdiler . Covid olduğumuz için iade edememiştik.
Zeyzey26 TugraAlp biz arkadaşımıza yaptırdık çam ladini mobilya 90_190 1300 tuttu yatak hariç çok rahat oldu bebeğím düşer mi derdi yok yere sıfır yaptırdım
Durukusunannesii Dorukmustafa Ben İstanbul’da Beylikdüzü’nde biryere yaptırdım cok sordum ucuzlarıda vardı ama malesef kalitesizdi ben yaptırdım yuvalı 2. Yatakta koyulabılıyo 1700 tl 6 ay önce yaptrdm ama
TugraAlp Durukusunannesii fotoğrafı var mı ? Benimde ailem Beylikdüzü’nde. Ayrıcı hangi malzeme kullanıldı bu da önemli
Mom44454 Pierre cardinden aldım çatılı ve çatısının örtüsü dahil kabası 1200 yatağını da 400 e aldım gayet sağlam yani yanına ben babası falan yatabiliyor. Pierre cardinin sayfasından bakabilirsiniz