cileks Arkadaslar bebegim sut alerjik sadece anne sutu aliyor. Sunu merak ediyorum acaba anne sutunde kalsiyum var midir ben de diyetteyim de 5 aydir. Hani kemik kas gelisimi acisindan soruyorum cunku boyu kisa gibi bir de yurutece koyunca flaan asla basip yuruyemiyor basini dik tutamiyor hep dusuyor one belki ondan mi acaba ?
KardelenYB cileks kalsiyum badem maden suyu susam lahana bunlardan alabilirsin ki zaten bebegın sendekiler alıyor senın depo yapman gerekiyor kendine
irem09 Tabi ki bebek sizden kalsiyum alır, sizin kalsiyum depolarınız azalır. Siz takviye alabilrsniz. Kaç cm bebeğiniz suan? Doktorunuz ne dedi gelişimi ile ilgili?
irem09 Benm 6 aylık 64 cm erkek bebek. 46 cm doğdu 37.haftada. doktorum normal oldugunu söyledi ki, sizinde bence normal. Doktorunuz aksini söylemediyse endişelenmeyin ben de 5 aydır diyetteyim. Onlar bizden alıyor her seyi. 😊
cizgigozlum Ben de diyetteyim doktorum 6.aydan sonra gerek görürse başlayacağını söyledi ama ben kendim gidip kalsiyum takviyesi aldım eczaneden onu içiyorum biraz daha iyi hissediyorum içmezden önce çok halsizdim gerçi hala öyleyim de bir tık düzeldim