Tugceozefe Merhaba anneler benim kizim 3 bucuk aylik kalbinde vsd ve asd deligi var mayista 6 aylik olunca acik kalp ameliyati olacak. Bu durumu yasayan oldu mu nelerle karsilastiniz ameliyati nerde yaptirdiniz kac gun hastanede kaldi bilgi verir misiniz
FatmaKrbkl Tugceozefe canım benim oğlumda da pda vardı o sıralar araştırmıştım bunu kasıktan girip bir tıkaç ile kapatan doktorlar var bilginiz var mı hem çok çabuk taburcu oluyormuş hem de kapalı ameliyat, ben kayseriliyim orda yapan bir doktor vardı
Tugceozefe FatmaKrbkl kapakciklara yakin oldugu icin kasiktan olmuyomus bende kayseride ali baykana gidiyorum fakultede o ankaraya gonderdi orda yapacaklar ameliyati
Kahve_tonunda-Kahve_tadinda Deliklerin boyutu çok mu büyük canım. Benim kızımda ve arkadaşımın kızında vardı. Aynı doktora gidiyoruz kapanacağını düşünüyorum demişti ve kapandı. Benim kızım 6 buçuk aylık şu an. Arkadaşımınki 10 aylık falan
Tugceozefe Kahve_tonunda-Kahve_tadinda vsd 9 mm asd 5 mm kapanmazmis kendiliginden hamileyken 3.5 di dogdugundan beri surekli buyuyor
Kahve_tonunda-Kahve_tadinda Tugceozefe yaa çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlısıyla atlatırsınız en kısa zamanda
FatmaKrbkl Tugceozefe ilaç tedavisi ile kapandığını söylediler hastanede uzun süre kaldı sürekli ilaç verdiklerini söylüyorlardı