Blge28 E bebek baby plus safe anne yanı beşik kullanıyorum bebeğim 7 buçuk aylık yatağın bir ucuna ağırlığı binince tutamadım düştü beşik. Bebeğim çok ağlamadı ben bağırınca korktu. 40 dk uyutmadım ama çok uykusu vardı uyuyor şimdi ne yapayım bilemiyorum
Gmzdgs Blge28 geçmiş olsun kafasını çarpmadıysa sorun olmaz uyuması çarptıysa biraz daha oyalasaydınız iyi olurdu
Matmazell_ Blge28 çok geçmiş olsun bizde 10 aylığa kadar kullandk sallama aparatıyla olunca dengede pek durmuyor evet ben yatağın altına çekiyodum uyuyunca ayaklarını 🤷🏻♀️ Uyanınca gözlemleyin yine de kusma gözlerde kayma falan olursa hemen hastaneye gidin tekrar geçmş olsn
Minnossareannesi Blge28 Çok kötü düşüp kafasını vurmadıysa korkmayın bişey olmaz dikkat edin kusma vs olursa gidersiniz geçmiş olsun çok
Blge28 Matmazell_ güvenlik anlamında kötü bir ürünmüş yer yatağına geçirmeyi düşünüyorum artık. Başında bekliyorum arada dokunuyorum hareket etsin diye 😞
Blge28 Minnossareannesi yok çok kötü düşmedi çok ağlamadı zaten ben bağırınca korktu inşallah bişey olmaz