Melisa5566 Merhabalar, su kaynatırken unuttum çelik tencere yandı. Bir çözüm varmı yoksa çöp mu oldu artık ceyizimdi insan üzülüyor
Mom079 Melisa5566 bende çaydanlığımı yaktım öyle. çözümü varmı bilmiyorum yazık oldu çeyizimdi benimde
Ygz Melisa5566 tencere çaydanlık partalan yerler var araştırın isterseniz yeni gibi olur. Amcam daha önce bu işi yapıyodu neler gelirdi dükkanada yepyeni olurdu😅
Melisa5566 Mircet bende unutkanlik cok fazla vardi madem b12 diplere dusmus o yuzden kac kere yaktim ama duzelecej sekilde bun sefer 2 lt su 2 3 saat kaynamış çok kötü olmuş tencere
Ozgebrar2019 Melisa5566 Bence işe yarar. Venim tenceremde çok kötüydü ve pis kokuyordu. Şuan koku ve görüntü kirliliği kalmadı 🤗
bitterikolata Melisa5566 bana da oldu eşim yaktı ama tertemiz oldu telle sürtün biraz beyaz sabunlu suda bekletip bu bebekler için olan çamaşır için olan rendelenmiş sabunlar var ya onunla ben Ocak gözlerini falan da onunla yapıyorum ilk günkü gibi parlıyor 🥰
Atalaysmom Melisa5566 ben yapmadım da kayınvalidem limon tuzlu suda kaynat dedi bana büyük tencere içine koyup kaynatıp deneyin isterseniz
Melisa5566 Atalaysmom bitek limon tuzu denemedim onu da deneyip başka seçeneklere bakıcam çok teşekkür ederim 😊