Kuzum2122 ozge28 oyun halısı aldım kızıma çekmece düzenleyici, birde fırın için oval derin tepsi gelmişti ondan aldim
Zekimurendebizigorecekmi ozge28 Bir sürü kitap aldım , halkalardan aldım , bul tak aldım , bambu çorap aldım , melamşn mama tabağı aldım :) hepsini de çok sevdik :)
Ygtakn ozge28 valla benım eşim şok da bs ama bim cocuk ürünleri daha cok gelyor sabah erkenden bime gönderdim oyun halısı aldım oğluma kitap aldım daha küçük ama okucam onun dısında akrsesımın de ebbegımolcak sıbın hastane cıkısı uyku tulumu kıyafet me varsa eşim kardesıme aldı saoslun
Bebegimm1 ozge28 https://hizliresim.com/GA5puL saat 5 de gittik oyun halisi aldık bebegime uygun baska bir şey yoktu Allahtan 3 tane kalmisti bundan☺
ozge28 Bebegimm1 bende sabah11 gibi gittim bundan alabilmek icin kalmamisti sadece halka oyunu mama tabagi alabildim
Miniknur Eşim yollamadı resmen🤣 pahalı al ama bimden alma diyo delirtiyo beni. Nasıl bi nefretse. Sakız aldırmaz valla
Bebegimm1 tubaozlu 60tl ye aldım nette pahalliydi kargo parasıda oluyordu bende bim i bekledim şansimıza kalmisti ☺
Ravzacuk ozge28 asıl mama sandalyesi minderi için gittim ama kalmamış ☹️☹️ geri istediklerimi buldum ama 😁
tubaozlu Bebegimm1 hm uygunmuşş iyi yaptınız biz açıldıktan yarım saat sonra gsiidtız bişey kalmıyo😞🤣🤣
Zekimurendebizigorecekmi ozge28 bizim burada genelde emekli tayfa kalıyor canım o yüzden bebek ürünlerine pek rqğbet yok burada :) Şanslıyız yani çok şükür
Bebegimm1 ozge28 demek ki bitirmisler.bende şansıma kalmisti 3 tane.belki hala kalmistir bundan.başka bimlere bakın bence ben evimin ordakinde bulamiyorsam diger bimlere bakiyorum orda buluyorum☺