Diana2306 Dün sezeryan doğum yaptım 38+2 de kızımda sol ciğeri tam gelişmediği için yatış yapıldı solunum desteği veriyorlar bu durumla karşılaşan var mı ben eve çıktım ama bebek kaldı kaç gün yatar bilgi vermiyorlar
Esrakarakus Diana2306 dogumdan once son ulturasonda doktorunuz bunu goremedi mi benim gorumcemde de ayni durum oldu cigerleri tam grlismedigi icin cocugun dogunu ertelediler 1 ay daha beklediler hatta normal doguma ccok yatkin bi bebekti onun icinde igne kullandi rabbim sifa versin tez zamanda kuzaginiza alin insallah
Muverrih Diana2306 Kardeşim 1 ay erken doğdu akciğerleri gelismemisti 10 gün kuvozde kaldı sonra çıktı nebulizotorle hava verdik evde 1 ay sonra normale döndü. Sizinki hafta olarak normal doğmuş çok fazla kalmaz 1 hafta filan çıkar inşallah.
Meflug Diana2306 öncelikle hayırlı olsun ve geçmiş olsun. Entube mı ettiler? Hiç merak etmeyin kısa zamanda toparlanır ve kucağınıza alırsınız. Siz güçlü olun hissediyorlar🙏
Diana2306 Esrakarakus son kontrole gittiğimde gayet sağlıklı doğuma hazır dedi ben bir hafta daha bekleyelim dedim hatta ama yok dedi rabbim kimseyi evladıyla sınamasın bundada vardır bir hayır rabbim en iyisini bilir