Canselerdm Kızlar kızım 14 aylik olmak üzere kahvaltıda yese yese kek omlet pankek yer aralarda labne salata domates.. peynir zeytin nadir yer bı gün yer 5 gün yemez mesela yemiyor çok zorluyorum ama yok kek vs çok yer.. napsam yani illa yemek zorunda mı?
GoGirl Canselerdm illa yemek zorunda degil bence onlarinda bir damak zevki var ve zamanla degisebiliyor borek pagaca icinde yiyebilir omletin icine kasar koyabilirsiniz belki boyle sever tuzlu kek yapabilirsiniz yani icine peynir dereotu vs koyarak
sedaykn Canselerdm Şart değil tabiki. Benim kızımda peynir yemez ama yoğurt yer kefir içer zorlamanın anlamı yok ☺️
Melisada Canselerdm Bence yeniyorsa zorlamayın yediği şeyleri verin bir süre sonra tekrar denersiniz illaki yiyecek diye Birşey yok zaten kaşar peyniri denediniz mi benim kızım onu daha çok seviyor mesela
eymenugur_721 Canselerdm cnm benim oğlum beş yaşına giricek bildim bileli peyniri ağzına sürmez bence bu kadar dert etme kendine belki damak tadına uygun değildir
Canselerdm sedaykn kefir hergun veriyordum normalde ama şu sıralar vermiyorum.kefir kızımda çok sever
Canselerdm Melisada bnde zorlamak istemiyorum ama üzülüyorum açıkçası neden yemiyor diye evet kadar delisidir versem hep yer
GoGirl Canselerdm kaşar da ayni peynirle ben yedigi halde kasari daha cok veririm boy uzatmada da cok iyi demisti doktor
eymenugur_721 Canselerdm benimkide kaşarı tostta yer ama öbür türlü yemez bende dolduruyorum tostun içine kaşarı yesin diye
Melisada Canselerdm kızımda beyaz peyniri reddediyordu tabağa koydum dilimleyip çatal verdim eline nasıl yiyeceğini öğrettim zevkle yiyor şuan 18 aylık kendi yiyince de mutlu oluyorlar
MayaliPogacam Canselerdm zorlamayla değil ama alternatif olarak sunulmalı bir şekilde bence.ablamin kızı 20 yaşında şu an hala peynir zeytin yumurta yemez.inanin hiç bir şekilde yemiyor.hatta zeytinin kasesine bile dokunmak istemez o derece.yani çocukluktan geliyo bazı şeyler.benim örneğim belki binde bir bile karşınıza çıkmaz ama tamamen de onun keyfine bırakmayın.