Minikecrem Merhaba arkadaşlar bebeğim nerdeyse 8 aylık olacak ama hala gece sık sık uyanıyor hep emmek istiyor acaba aç mı kalıyor uyutmadan önce ne yedirebilirim bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Pamuk_seker Minikecrem bosuna midesi doldurma tok olsada kalkıyorlar uyku öncesi 1 saat birsey verilmez ben hafif seyler veriyorum meyve yoğurt yada süt
Ceyo0666 Minikecrem valla biz 1 yaşındayız hala kalkıyor alışkanlık o yatmadan avokado muz karıştırıyorum yada sütlaç yoğurt felan getiriyorum
Tortilla Minikecrem yulaf ezmesi yada unu hangısı olursa avokado elma yada armutla karıstıyırm yatmadan 1 saat once. Cok sık uyanırdı ıkı kez kalkıyor bazen poposına pıspıs yapıorm gerı ıyuyor bazen emzırıyorm
Zelisblt Minikecrem kızım 1 yaşında hala kalkıyor o aç olduğundan değil alışkanlık olduğundan kalkıyor, gece uyumadan yarım saat önce danino veya yoğurt veriyorum :)
Busranisa Ben yulaf ezmesi irmik elma pekmez karıştırıp gece 11 bucukta veriyorum 5 kere emmeye kalkan kızım 2 kere kalkar oldu oda 5 dk emmip uyuyo
momsaylin Canim ben yulaf ezmesi veriyorum 1saat oncesinden gece 2 kere kalkiyor oncesinde 5 kere hatta fazla kalkardi 8ay 8gunluk kizim.