Boncukgkzlum 6.ayimizdayiz kilo alimi yavaş nese pirinç ününü nasik nekadar vermeliyim tecrübeli anneler yazarmisniz
ugur25bocegi Boncukgkzlum canım ben bazen irmikle karıştırılıp veriyorum bazen sade veriyorum bi yemek kaşığı pirinç ununu bir yemek kaşığı irmiği göz karari suyu istedigim bi meyve elma armut bazen icjne kuru üzüm gün kurusu koyup pisiriyorum cok severek yiyo bebeğim 😊
MeryemEslem Boncukgkzlum benim kızım alerjik bir bebek doktorumuz alerji maması verdi muhallebi yap yedir tadı güzel değil dedi bende pirinç unuyla muhallebi yapıyorum içine de keçiboynuzu özü koyuyorum çok güzel yiyo
GoGirl Boncukgkzlum kilo aldiran irmikli tarifler vardi google dan bi bakin onada.pirinc unu kullanmadim bilmiyorum
Aysenurmiran Boncukgkzlum doktorlar önermiyor çok geriden geliyorsa o zaman bunu bana doktorumuz söylemişti kullanmak istiyosanızda organik seçin sindirim zormuş biraz
Mavilii Şimdi bi sürü linç yersiniz demedi demeyin😂 pirinç unu vermeyin zararlı olduğunu bilmiyomusunuz die şimdi çökerler buraya😂
ugur25bocegi ugur25bocegi başlangıç olarak pirinç unuyla suyu pisirip elmayi armutu cam rendede gecirip icine koyabilirsin muz ezebilirsin içine koyabilirsin😊
2020minikkus Bi cay bardagı suya bir tatlı kasıgı pirinc unu koyulasana kadar karıstır ılıyınca içine formul toz mama koyabilirsn yada meyve
Nazlberenn Pirinc ununu ya da yulaf ununu pişirip arkadaşların dedigi gibi. Üstüne muz ya da elma rendesi ve pekmez koyuyorm.
BirVeraAnnesi35 Boncukgkzlum zararlı değilde boş kilo yapar diyorlar ama ben zenginleştirip veriyorum yani yulaf unuyla karıştırıyorum pişirirken piştikten sonrada ceviz badem rendeleyip ya pekmez ya da keçiboynuzu özü koyuyorum tabi bizimkinin ayı daha buyuk sizinkinden