Gktrk4231 Kızlar bebegim 4 ay 10 günlük aç kalıyor ve bisürü devam sütü denedim aptamil bebelac vs hiç birini sevmedi Arı pirinc unu duydum denemk istiyorum bana bilgi verirmisiniz Güzel bir mama mı baska bir alternatif varmı❓
Zhdsngz Gktrk4231 ben deneye deneye ayni şeyler de dahil olarak 7 ay uğraştım sonunda aptamile alıştı çok zor bir süreç di allah yardımcın olsun
cerenduran Gktrk4231 ben arı mama muhallebi vereyim diye aldım kızım kaşık mamaları beğenmedi. arı mama yedi çünkü bildiğiniz şekerli vermedim bi daha
Cemilev Gktrk4231 Emmiyor mu hic cnm ben meme + mama yapıyordum naturpy milk tea kullandim sut arttırıcı cok etkili oldu fakat sütümü tatlandirdigi icin oglum mamayı bıraktı acaba öyle birsey mi seninki de sütun daha mi tatlı geldi acaba
Zhdsngz Gktrk4231 yemiyor valla benim doktorum bana öyle dedi diye doktorumu değiştirdim İstemeyince istemiyor bu gerçek
busrasahinn Gktrk4231 canım o cakta mama sayılmaz pirinç unu maması ben onu haftada en fazla 3 kere veriyorum oda en fazla yani boş kilo çünkü diş döneminde olabilir mi acaba benim oğlumda 1 aydır yemiyor adam akıllı 5 ay 3 günlük 🤔