Kızlar 3 aylık bebeğim sadece anne sütü alıyor ama son bir kaç gündür emmek istemiyor hiç 3-4 dakika emiyo bırakıyo diliyle göğsümü itiyo neden böyle yapıyor acaba bu durumu yaşayan var mı mama almadığı için aç kaldığını düşünüp üzülüyorum çok😔
qqulsum55 Canım kızım bizde aynı sorunu yaşadık. Sürekli emmek isteyen bebek zar zor emiyodu. Etrafa ilgisi arttıkça emmek istemiyolar. Kızım emerek uyuyodu şimdi emzirdiğimde bağırıyo 4 aylık. Uykuya dalmaya başlayınca emziriyorum. Atak evreleri oluyomuş bebeklerde dönem dönem. Geçici birşeydir endişelenme. Çoğu bebek aynı şeyleri yaşıyo. Zamanla düzelir inşallah. Artık acıktığını anlayıp kendisi emmek isteyecektir. O istediği zaman emzir. ☺️
TugsemEce bizde aynı cevreyş seyrediyor bend hep aynı yere oturuyorum aynı şeyleri görüyor azaldı ve uykuluylen emzirin o zaman gececktir inş tekrarlamaz
[bilinmeyen] 😂 Bir günleri diğerini tutmuyo ki zaten. Bazen sabahları diyorum tamam bugün neşeli gün güzel geçecek akşam oluyo ciyak ciyak ağlıyo sebepsiz. 😂 Bebek doğası dengesiz ne yapalım. 😂
Canim hic korkma gecici bir süre bnm oglum 4aylikken başladı meme reddine 1bucuk ay yılmadan uğraştım zorlamadan guzekce emzirdim biraz yorucu oldu ama gecti allaha şükür smdi 9aylik emiyoruz cok guzel bir şekilde o yuzden sabredeceksin
Beyzagebes canım süreç korkutmuyor beni 2 saatte bir 3-4 dakika emince aç kalmıyor mu ama kilo kaybetmez mi ondan korkuyorum
Benim kızımda 4 aylık bende bunu yaşıyorum ya allah kolaylık versin hepimize çabucak geçsin
Sevalmerdoglu evet canim cok zor bir süreç ama geciyo sabredin ve yılmadan zorlamadan emzirin istemediği zaman zorlamayın ben sarkilar oynayarak emdirdigimi bilirim 10dakika emse sükrediyodum
qqulsum55 Sütünün kıvamı artık daha doyurucudur canım aç kalmaz endişelenme. Yarım saat emen bebek 10 dakikada doyuyo artık. Hem emme refleksi daha kuvvetli hemde dediğim gibi sütünün doyuruculuğuda değişmiştir. ☺️ Doktor kontrolünde kilo kaybı varsa sana öneride bulunurlar zaten sen şimdilik endişelenme.