Esra1301 Kızlar doktor bugün biogaia yazdı günde 1 damla ddi bana çok az geldi intrntte aeaştrdm 5 damla dio acaba 5 versem mi siz kaç veriosunjz
Rabia369202 Esra1301 2 haftalıkkenden beri kullanıyoruz canım günde 1 defa 5 damla üstündeyse yazıyor zaten acaba yanlış anlamış olabilir misin günde 1 defa yı 1 damla olarak mı anladın acaba
GramPozitifBakteri Esra1301 İlk 3 ay kullandım günde 5 damlaydı.1 damla yeterli olmaz bence de yanlış anlamış olabilir misin ki
Busrabektas Esra1301 Günde 5 damla üstünde de oyle yazıyor doktorumuz da oyle söylemişti, günde bir kereyi yanlış anlamış olabilir misiniz? Bi de her gün aynı saatte kullanın düzenli olarak etki etmesi için, biz çok faydasını gördük.
Dilos01 Esra1301 gaz damlası degil canım bagirsak düzenleyici probiyotik diye biliyorum ben aynı saatte saatini geçirme 5 damla şeklinde ver dolapta sakla kutusunda öyle yazıyo cunku
Esra1301 Dilos01 neden gaz damlası ddi bana doktor yani gazınj çıkarmaz mı ben zinco kullanıodm önceden onu bırak dedi devam mı etmem lazm
Civcivimm_ Dilos01 bende gaz damlasi diye biliyorum kullanmama ragmen hep gazliydi gecmedi sadece bebegim kakasini yaparken zorlanıyordu onu verdikten sonra duzeldi ama gazimiz hala var
Dilos01 Esra1301 cnm ben probiyotik bsgirsak düzenleyici olarak aldım ek olarak da gaz damlası nurse hurveys kullanıyordum çok ise yarıyordu
Ozbek42 Esra1301 gaz damlası değil bağorsaklardaki yararlı bakterilerin damla hali 😊 içeriyi düzenliyor.. benim oğlumda kakası sıvı oluyor onu verdiğim zaman kullanmadım. Nurse harveys gaz damlası işe yarıyor bizde.. bebekten bebege fark eder
Dilos01 Esra1301 sinco gaz damlası icin mu cnm eger onun icin diyorsa nurse hurveys kullanabilirsin ben ondan kullandım ise yarıyordu baya hatta yengem de doğum yaptı 1 bucuk aylık oğlu var ona da söyledim oda kullanıyor 🥰
Dilos01 Civcivimm_ nurse hurveys ile birlikte onu kullan cnm biogia benim kızım haftada 1 yapardı kakasini onu içinde 2 3 gunde ağlamadık yapıyordu bi keresinde 2 aaat ağlamıştı
Civcivimm_ Dilos01 saol canim insallah faydasi olur masajlae bile fayda etmiyor hep ıkınıyor kızarıyor
Dilos01 Civcivimm_ ilik duş yaptir cnm 15 dakika fln yap bacakları ittir Çek 10 kez karnını ovala cnm