Balkizlarim Marla91 aktivite ve oyun severler kendi kızlarım böyle 24 saatin 24 saati oyna hayır demezler baya yetenekliler boğa burcu çocukları 😍😁ve çok sıkıliyolar hep bıseyler yapalım 😉
_Ahlas_ Marla91 oğlum boğa burcu 9 aylık.. dışarı çıkmayı seviyo ama evde rahat eder, aşırı yemek seçer, sinirli istediği olmadığında yumruklarını sıkıp bacaklarına vurur 😄 ve aşırı sıkılgan 🤦🏻♀️
mariecurie20 Marla91 kızım boğa burcu çok sevgi dolu bir bebek. Doğduğundan beri hep gülümser. Oyun oynamayı çok seviyor. Çok sosyal insanları seviyor. Dışarı çıkmaya bayılıyor. Uykuları bu aya kadar güzeldi ama şimdi diş çıkarıyor gece sık sık uyanmaya başladı.
bjkesra1903 Marla91 10 aylık oğlum boğa Burcu çok inatçı, yaygaracı 😅 bazen de aşırı sakin kendi halinde oluyor 🙈 çok iştahlı ve ne zaman ne verseniz yer asla hayırı yoktur 😅 oyuncaklardan çabuk sıkılır sürekli değişiklik ister
Prensoglum _Ahlas_ peki oğlunuz da heceleme var mı biz 10 ay 2 günlük olduk henüz bir heceleme yok çok endişe duyuyorum ya
Nik_mik_yok 10 ay 2 günlük minik boğam😁 oyuncakları ile oynamayı çok severdi ama bu ara Çok huysuz hicbiseyden memnun olmuyor. Yemek fazla seçmiyor,iştahı guzel di ama bu ara oda yok. Diş çıkarma donemindeyiz. Aşırı hareketli ,tabiri caizse poposunda kurt var🤣
Prensoglum Nik_mik_yok bizde sizinle aynı dogumluyuz heceleme var mı bebeğinizle ya bizde yok çok endise duyuyorum cevaplarsanız çok memnun olurum
otose_san Marla91 22 aylık büyük kızım boğa burcu. enerji patlaması yaşıyor. koltuk tepeleri, yemek masası, sehpalar başta olmak üzere üstüne çıkabileceği ne varsa tepesinde. koridorda birlikte koşmak yegane sevdiği aktivite 😂 dışarıda vakit geçirmeyi de çok seviyor 🙂 kitaplar ve kalemlere özel bi ilgisi var. iştahı da fena değil
Ikranurr58 Marla91 9 ay 10 günlük boğa kızı bizimkisi de. yemesi güzel kendi halinde sakün bi bebek. çok güleç herkes o öezelliğine bayılıyo 🤗dışarı çıkmak çok istiyo. arkadaş canlısı başka bi bebek görse çok seviniyo.
Nik_mik_yok Prensoglum evet dede ,baba ,mama ,meme ,anne,orda ,burda ,hadi gibi kelimeler söylüyor ama bilinçli değil daha .sadece ses çıkarıyor . Her bebek bir olmuyor endişe etmeyin .benimki de daha oturamıyor mesela ,bi süre sonra yuvarlanıyor
Mommysharkdoodoodoodoo Aşırı inat lider ruhlu ve oyunları kendi kurar. Saatlerce tek başına oynayabilir. Uykuyu çok sever. yemek yemeyi vakit kaybı olarak görüyor. düzenli bir çocuk her oyuncağını sıralar dizer ayırır toplar kategorize eder. Müzik dinlemeyi de şarkı söylemeyi de çok seviyor dans etmeye bayılıyor. oyuncu ve taklitçidir. 22 aylık ve bizden çevreden gördüğü her şeyi çok dikkatli gözlemliyor. Bazı hareketleri çok çok önde gidiyor yaşı gibi davranmıyor. olgun şekilde laftan anlıyor, sohbet etmeyi seviyor. Bazı oyuncaklarla kurduğu hayal dünyasını seyrederken ciddi anlamda hayret ediyorum. Beni dinlemiyor sandığım zamanlarda çaktırmadan dinlediğini öğrendim. Bir de takdir edilmeyi çok seviyor alkışlanmaya pohpohlanmaya bayılıyor. İlgiye çok aç ama bu zamana kadar da beni hiçbir süreçte zorlamadı. Emziği kendi bıraktı, uyku düzenini kendi oluşturdu vb çoğu süreci kendi atlattı. Yani boğa burcu bir erkek çocuğu hem seyretmesi çok keyifli hem bakması büyütmesi 😁
Hacerr Ayyy boga burcu oglumm cok nazlı herseye aglıyor kucaktan ınnmek ıstemıyor baba aba dıyor etkınlık oyun pek sevmiyor acıkcsı ne yapacağımı bılemıyorum yemege cok duskun sukur yemede sorun yasamıyorız bı de uyumayı sevmıyor 😂sagolsun uykular haram
Selinglr Marla91 sinirlenince sacını yoluyor el hareketleriyle kavga edıyor 🙄 cok geveze ve cok inat tam bir obur 10 aylık