Burcag Sevgili anneler merhaba İnan’ın çaresizlikten çıldırma noktasına geldim... Bebeğim 8 aylık 4. ayında çoklu besin alerjisi teşhisi konuldu bebeğimle birlikte rejim uyguluyoruz ancak 8. ayımızın bitmesine rağmen gaz problemine hala bir çözüm bulamadım çıldırıcam geceleri iki saatten fazla uyumuyor gündüzleri zaten uyku haram oldu artık bir de üstüne diş problemi çıktı iyice huysuzlaşıyor, asla ve asla kucağımdan inmiyor. Bir fikir verebilecek olan ya da böyle bir durum yaşayan var mıdır aramızda?
Dzehra Burcag başka bir doktora mi görünseniz. Mesela alerji uzmanı bir çocuk doktoruna. 8. Ayda gaz biraz tuhaf geldi alerji sebebi ile gaz oluyordur bir yerde yanlış bir şeyler var yanlış şeyler yiyor bence
Burcag Yani öyle yanlış şeyler olabilecek bir şey olmamasına dikkat ediyorum bu aralar verdiğim ağrı kesicinin içinde portakal var sadece o olabilir diyeceğim ama vermediğim zamanlarda da gazı oluyor ben anlamıyorum ki her gece gazdan dolayı yine ayaktayız
Suledogan05 Aksam ek gıda vermemeye calie canim bide sadece emzir yada mamasini ver benim oglanda aksam yemek verirsem uyuyamiyo saat 4 te kesiyorum ek gıdayi emziriyorum yatarkende mamasını verip yatırıyorum gazi olmuyo daha rahat uyuyo
Suledogan05 Burcag dene canim bi ben faydasinu gordum ek gıdalar fazla gaz yapiyo benim bebegimde belki seninkide oyledir
Burcag Suledogan05 olabilir doğru söylüyorsun bir bakalım bugünden itibaren denemeye başladım bakalım ☺️ Teşekkür ederim 😊