Berilismom Neler alacaksınız bugün kızlar 💃💃ben ahşap oyuncaklardan halkalardan tak çıkar puzzle birde ilk kitaplarımdan alıcam 😇
yigitalpinannesiii Berilismom oyuncakları akmaya geldik birde güvenlik malzemelerini en baştayız sırada bakalm :)
squirtle Berilismom mama sandalyesi ve ilk kitaplarımdan☺️Eşimi gönderdim 17. sıradaymış inşallah alabilir ya😅
squirtle ZeynepinAnnesiiiii canım oğlum beş aylık dördüncü ayından beri aslında ilgileniyor öyle kitaplarla hani ben konuşuyorum belkide benim mimiklerimden ilgileniyor hani onu bilmiyorum ama güzel vakit geçirmek için güzel oluyor☺️
Berilismom ZeynepinAnnesiiiii biz 9 aylığız kartlar vardı şimdiye kadar birde arkadaşımızın verdiği kitap yavaş yavaş ilgisini çekiyo artık 🙂
Zekimurendebizigorecekmi Minnossareannesi Valla bende bebekle gideceğim de kalabalık geçsin artık nasip neye olursa diyoruz. :)
melektolga Bende eşimi BİM’e gönderdim🤗diş kaşıyıcı,kitap,halka oyuncağı,çıngırak,dedim bakalım kalmışsa alıcak
Minnossareannesi Ela-gozlu benimde yok ya şimdi kalabalıktır 11 de gidip şansımı denicem almazlarsa çıkarım artık napayım