Bfsozn Evi terkettim eşimle sorunlarım yüzünden şiddet hakaret , kaynana kayınpeder ile aynı evde yaşamak, eşimin ilgisizliği çocuğumu vermedi kocam ailemin yanındayım gogusumu ağlaya ağlaya sağdım yavrumu çok özledim eşim aileme birşey yapar diye korkuyorum tersine gitmemeye çalışıyorum o kadar doluyum ki onsuz ilk defa bu kadar uzun kaldım Rabbim yardım etsin nasıl bir hasret içimi dökmek istiyorum neler yazmak istiyorum buraya ilk defa ben onsuz o bensiz yatacak Allahım yardım etttt
taninmayananne Bfsozn polise git evini basarkar savcılık emri ile bir saat içinde bebeğini alırsın ablamdan biliyorum bebek anne bakımına ihtiyacı olduğu için anında savcılık kararı çıkıyor
Bfsozn Musmus amin inşallah napabilirim bilmiyorum? Dava açsam aileme bisey yapabilir belki açmasam o eve gitsem yarın obur gün çocuğumun yanında bana vuracak napayım ben
Bfsozn Msekban Ben bile kendime diyecek bisey bulamıyorum sabahtan beri boğazımdan bir gram bisey gecmedi kaynanama yazdım oğlum napiyor diye ilk saatler ağlamış mama vermişler yememiş sonra acıkınca mecbur yemiş yaa kahroldum o daha bebekk
Bfsozn Senayigitali Şimdi bana gel al deseler koşarak gider Alırım ama onlar vermezse nasıl alicam güzellikle olması lazım seni mermi manyağı yaparım çocuğu götürürsen dedi ben evden kaçmak zorunda kaldım onu bırakıp
Yaseminnn1 Bfsozn seni ister özler bırakma, uzaktan konuşmak kolay dersin belki. en azından bebeğinin yanında ol. Böyle daha çok eziyet oluvak sana. Gidersen de bebeğinle git.
Dilaraa Bfsozn neden hemen polisle be evinizi almıyorsunuz ki. Kimse 6 aylık bebeği annesinden ayiramaz
Bfsozn findikannesi hayır polisle gittim Aldım diyelim ya sonra nolucak geniş düşünmem lazım kimse zararlı çıkmasın benim yaptığım hatayı ailem ödesin istemiyorum çok çaresiz kaldım
taninmayananne Bfsozn madem şiddet vs var ise video çekip delil olarak sun öeri bile aldırırlar hiç bir b** yapamaz o zaman
Ttgb255 Hemen polise git süt yavrusu o sana ihtiyacı var polis zoru ile al bebeğini şiddet var diyosun birde... İçimi parçaladın ne diyim sana ben 😭 Rabbim yardımcın olsun ama madem aileme birşey yapar diyede korkun var polise git derhal...
Bfsozn Ttgb255 kardeşim okula gidiyor annem ise babam işe başka birgün onlara bisey yapmayacağını nerden bilebilirim? O zaman polis nasıl yetişecek? Kafam çok karışık bilmiyorum
Bfsozn Senayigitali benim kocam beni seviyor aslında bende onu seviyordum ta ki bugüne kadar beni yavrumdan ayırdı ödeyecek bunun hesabını
Msekban Kadınları ya namuslarından ya evlatlarından ya da iffetlerinden vuran insanların olduğu bi dünyada yaşıyoruz.ne acı Allah ım bi bebeği annesinden ayırmak..kayınvaliden oğluna demiomu oğlum sen ne halt yiyosun die.madde bağımlısıdır nedir?derhal polisi ara.sana şuan bulunduğun ayrılıktan daha fazla ne kdr acı verebilirki
Bfsozn Msekban Hiç bir acı veremez tabikide ama benim yerime kendinizi koyun aileniz, eşiniz, çocuğunuz Allaha bıraktım Allah büyüktür