ogretmenanneeee Anneler kızım yaşına giricek oto koltuğu almak istiyoruz artık kullanıp memnun kaldığınız markaları yazar mısınız ?
Woody ogretmenanneeee adac test sonuçlarını araştırıp ona göre karar verebilirsiniz. 2 yaşa kadar ters gitmesi öneriliyor. Bu nedenşe dönen modellere bakabilirsiniz. Be safe, maxi cosi, joie i spin modeli
biranne1 ogretmenanneeee joie kullanıyorum memnunuz bi sıkıntı yaşamadık. Ama imkanım olsa besafe alırdım.
Mltmgzgn Woody ben 6 aya kadar diye biliyorum sonrasında bebeği düz bir şekilde oturtuyoruz ki hem yer yön bilinci gelişsin hem de mide bulantısı oluşmasın neticesinde bebeklikten çocukluğa ilk adım oluyor 6 ayı doldurmak. Ki zaten oto koltuğu alırken de o şekilde söylenmişti bize ayrıca araştırınca da bu şekilde olması gerektiğini öğrendim
senem9 biranne1 aslında joie de öyle pek uygun fiyatlı sayılmaz. Besafeten az değil benm baktıklarım o kadar da. Sizinki hangi modeldi ki?
Minetokdil Joie marka bende var hem puset hemde oto koltuğu için almıştım arabayı satınca kullanmadım satabilirim isteyen olursa
Woody Mltmgzgn Basınç nedeniyle en az 1 yaş ters gitmesi gerekiyor. Koltuk alırken 3 ayrı magaza gezdim. 3ü de aynısını söyledi. Amerika’da 2 yaşa kadar zorunlu ters gitmek bildiğim kadarıyla. Kazalarda risk çok azalıyor. Birkaç yazı, video bulursam ekleyeyim mesaja https://www.ntv.com.tr/turkiye/cocugunuzu-arabada-ters-oturtun,vfm7Vqgqsk248yUrR8zjgA
ftsdmrhn Türkiye’de adac onaylı markalar, britax, joie, cybex ve be safe. 0-36 ay olanlar çöp. Hangi marka olursa olsun. Bebeğinizin kilosuna göre kademeli tercih etmelisiniz ve yukarda bir arkadaskn dediği gibi hareket yönünün tersinde gitmeli bebek