Hsrtgndz Merhaba anneler bebeğim dış cikariyor. Dün geceden beri ateşi var düşüyor geri çıkıyor en fazla 38.6ya kadar çıktı bu ne zamana kadar böyle gitcek başına gelen varmı ??bu arada bebeğim 6aylik süt dişleri zorlayan
EmineYilmaz Hsrtgndz hangi dişi . Azı dişleri ise normal diyebilirim ama ön dişlerse diş ateşi olduğunu sanmıyorum canım
Huzurum Hsrtgndz bizde aynı durumdaydık dr a gittik boğazları kızarmış meğer ilaç kullandık. Ayrıca diş o kadar ates yapmaz canım Bi götür bence dr a
Alininannesi26 Hsrtgndz bizde o dişten çok çektik bı hafta ateşi vardı doktora götürdük damar yolu bulunmadı neler yaptık düşmedi en son çocuğu doyduk bezi tek kaldı koltuk altına alnına ve bacak katlanan yere ıslak pamuk koyduk öyle düşürdük
Hsrtgndz Hsrtgndz ilk kızım kendinden çıkarmıştı hiç bunları yaşamamıştım oğlumda çok farklı ateş ve bütün belirtiler var ishal hariç!!
Hsrtgndz EmineYilmaz internetten baktım baya bı orda en fazla 38.8r kadar çıkar yazıyordu hiç dışarı çıkmam çıkarmam usutmus olamaz o kadar dikkat ediyorum ki odadan dışarı çıkarmam sıcaklık terletmeyecek şekilde hep
Huzurum Hsrtgndz anladım canm. Cok gecmiş olsun ılık dus ince giydirme ve ates düşürücüyle sabahı beklemekten başka çare yok o zaman😕
Hsrtgndz Alininannesi26 onu bugün kaç kez yaptım kuzum şuan son çarelimon sıktım suyuna çorapları sokup ayagana giydirdim şifası Rabbim den inşallah iyi gelir☹️
EmineYilmaz Hsrtgndz o kadar çıksa bile bu kadar uzun sürmezdi takipte olun olur mu rabbim şifa versin inşallah
Alininannesi26 Hsrtgndz amin ins cnm en az 15 dakika boyunca pamugu ıslatıp yapman lazım biz kıyamadım yapmadık doktir bize kızdı 15 dakika boyunca 3 veya 4 defa pamuğu ıslatıp koydum çok şükür düştü
Hsrtgndz EmineYilmaz aminnn uyumuycam bu gece başını bekliykrum kuzum dün gecede 3saat uyudum sadece o da parça parça dün gecede düşüyordu çıkınca ağlıyor yavrum
Aybarss_Mom Hsrtgndz idrar yolu enfeksiyonu olabilir belki canım oğlumda öyleydi ateşi bi düşüp bi yükseliyordu
Hsrtgndz Aybarss_Mom pipisinn ucu kizariyordu ama sürekli deil şüphe etmiştim aslında ama bilmiyrumki
Aybarss_Mom Hsrtgndz idrarında koku oluyor mu ya da idrar torbası varsa tak bi idrarının rengine bak canım hem tahlil verin