Gok_53 Biricik01 ya Allah ne dileğin varsa versinnnn 🥰🥰 şuan içimi O kadar rahatlattın ki ben de aynı neyi tiksindiysem aynısını yaşadım resmen psikolojim bozulmuştu 😀 inşallah şuan da benim kuruntumdur ama bu gece biraz olsun rahat uyuyacağım çok sağol 🥰
Biricik01 Gok_53 amin canım Allah senden de razı olsun. 😍 içini ferah tut, stres yapma boşu boşuna, birebir aynılarını yaşadığım için eminim sende hamile felan değilsin 💛😘
Gok_53 Narcicegi_2020 şüphem yoktu ki üstte de belirttim böbrek rahatsızlığım vardı röntgen sonucunu işlemden sonra e nabızdan gördüm orada ki boşluk ve şuan ki halim beni şüpheye düşürdü . Yani düzenli hastalandığım için ve aylar önce test yaptığım için hiç şüphem yoktu 😊
Narcicegi_2020 Gok_53 hımm pardon dikkatli okumadım sanırım bebişi sallamaktan🤭 hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 😊
Gok_53 anne123455 belki de olsa doktor söylerdi diyorum taş vardı o ara kateterden dolayı oluşan belki o bile olabilir bilmiyorum tabi yarın doktordan sonra buraya ne olduğunu yazacağım ☺️
anne123455 Gok_53 Aynen olabilir yani düzenli adet gormussunuz 2 aydır eşiniz yok bebek en az 3 aylık olmalı oda baya belli olurdu.
Gok_53 Biricik01 değilmişim canım bugün doktora gittim 🥳 spinal sonrası bunlae yaşanıyormuş ve o röntgende ki kese gibi duran taş düşürdüğüm için olabilirmiş detaylı baktı 💃🏼🌸
Ballii Gok_53 İdrar yoluna bağlı sanırım katateriniz. Kataterden kaynaklı bir görüntü o. Yani mesane ve böbrek arasında ki bağlantıyı sağlıyor ve o gösterdiğiniz yer büyük ihtimalle de mesane içinde de katater hortumu var😊
Gok_53 Ballii evet katater yerinden çıkmıştı mesaneye düşmüştü zaten orada da belli oluyor . Benim merak ettiğim röntgende gebelik olsa belli oluyor mu yani . Araştırmama göre röntgende belli olmaz diyor ama
Ballii Gok_53 Evet canım belli olmaz şayet ileriki haftalarda belli olur. Sizin mesane boyutunuzda eğer gebelik olsaydı belli olmazdı. İçiniz rahat olsun.
Gok_53 Nur1126 1prensAnnesii Ballii arkadaşlar doktora göründüm çok şükür gebelik yok. Sancılarım spinal sezeryan sonrası olabilecek şeylermiş . Bir de o röntgende ki taş düşürdüğünüz için olabilir dedi 🙈🥳 hepinize çok teşekkür ederim 🌸
Nur1126 Gok_53 kesinlikle belli olur röntgende bende hamile olduğumu bilmeden röntgen çekindim çok sıkıntılı bir durum keşke daha önce bi kan verseydin hayırlısı olsun