Enise Bebeklerin haftalarına göre atakları varmış ve bunun için bilgilendirici bir kitapmış. Ne yapmamız gerektiğini yazıyormuş elinde olan varmı acaba ?
Sermel29 Enise indirdim 20 tl. Ama hiç bir artısı yok. Pişmanım. Ataklar var evet ama doktor zaten bilgilendiriyor
Damlakrdgg Enise kitabıda uygulamasıda var uygulamayı indirmeyin boşuna gereksiz bişey ve ücretli kitap daha mantıklı
Enise elifiii evet ama bir yerde ücretsiz indirilebiliyormuş. Google girdim ücretsiz ama Türkçe lisanına 12 tl alıyorlarmış İngilizcesi ücretsiz bende yabancı dil yok 🙈
elifiii Enise google dan diğer kaynaklardan yararlanın, ben her ay dönümü öncesi arastırıyorum bu ay bizi neler bekliyor diye..
Deletedmom345 Enise Uygulamayı indirmiştim 13₺ gibi bir fiyatı vardı.Çok gerekli mi? Hayır🤷🏻♀️ Kitabının da farklı olacağını sanmam.
Didi17 Kitabi 50₺ uygulamasi 19₺ biz zaten onceden gozlemlemistik guncelleme geliyor demistik kitabi ogrenince baktim tam tespit ettigimiz gibi. 50₺ yerine uygulama indirmek daha mantikli tarih olarak bilgi veriyor yada sadece google gorsellerden haftalara bakabilirsiniz onceden temkinli olursunuz
Enise Almaya gerek var mı bilemedim internette de ulaşılabiliyor bu tür bilgilere ama orada daha detaylı bilgiler varmış.