Doraninannesiii Biberon reddi yaşayan varmı kizlar çıldırmak üzereyim mama yemesi gerek almiyor biberonu cozumleriniz nedir
Oge Doraninannesiii hangi biberonu kullanıyorsunuz. Benim oğlumda yaptı farklı bir tane aldım içti çok şükür
BedriyePoyraz Doraninannesiii BEnde denedim hepsini almadı kaşıkla içiyorum 2 aydır o kadar zoraki anlatamam ama uykusunda alıyor biberonu
Pelin55 Doraninannesiii 6.5 aylik oglumda ayni sekilde kabul.etmiyor 3.5 ay anne sutu aldi sonrasi beni birakti sutum de kesildi mamayi da kabul etmiyor 3 aydir uykuda yediriyorum uyanıkken mumkun degil ac da olsa icmiyor ek gidaya tamamen başlamayı bekliyorum hic yoktan ac kalmaz 🤦♀️
Doraninannesiii Oge Philips avent kullanıyorum evde 4 tane daha biberon vardı onları da denedim onları da almadı
Oge Doraninannesiii lansinoh deneyin ucu çok güzel genelde bebekler onu reddetmiyor. Bence kaşıkla denemeyin alışırsa çok zor olur. Siz ısrarla biberon deneyin
Doraninannesiii BedriyePoyraz alıyordu biberonu gayet güzel hiç problememiz yoktu birden bire oldu bu normal kaşıkla mi veriyorsunuz ?