Alpbebek2 Benim bebiş 25 günlük ve 3 gündür sadece 5 dk emiyor ondan sonra yok az beslendiği için büyük abdestini ve idrarını az yapıyor ne yapmaliyim
Morfrenk Alpbebek2 topuklarını çimdikleyin, altını açın ıslak mendil sürün uyansın karnını doyurun güzelce. Sarılığı devam ediyor galiba
Alpbebek2 Morfrenk yok geçti artık gözlerinin içi sariydi şuan iyi çok şükür iki gündür böyle oldu neden bende anlamadım sancısı var ondan olabilir mi
Kuzeyeliz Alpbebek2 daha bugun doktorla görüştüm bu konuyu bebeğim 2 aylık 10 dk emiyor. Eğer sütün cok geliyorsa 5 dk bile yeter dedi
Alpbebek2 Morfrenk ağlayarak uyanıyor zaten sürekli kucağımda olmak istiyor kucagimdaykrn uyuyor yatağına alınca kalkıyor
Alpbebek2 Kuzeyeliz ewt sütüm var çok şükür ama ne bilim önceden böyle değildi ya sancidan sonra başladı bide arada bir öksürüyor bir iki defa sonr ageciyor normal mi
Kuzeyeliz Alpbebek2 benmde bazen öksürüyor normal oldugunu düşünüyorum. Çünkü kontrollerde çok şükür kötü bişey cıkmıyor. Benim bebeğimde bazı günler h emmek istemiyor dönem dönem oluyor galiba
Alpbebek2 İyi ya ilk bebek olunca hiç birşey bilmiyorsun ama bunlar hep deneyim oluyor bian önce sağlıkla büyümeleri dileğiyle 🤗❤️