AYaseminA54 Burnunu kaşımaktan uyumuyor diye düşünüyorum oğlum 15 aylık gece uykusunda sürekli burnunu kaşıyarak uyanıyor böyle olan bu durumu yaşayan varmı acaba 🤷🏻♀️
Sunabay Alerjik olabilirmi ,.?doktora sordunuzmu genelde burun kaşıntısı alerjik oluyor genede doktorunuza danisin
AYaseminA54 Sunabay daha götürmedim ama götürecem benimle aynı durum yada benzerini yaşayan biri varmı fikir amaçlı
AYaseminA54 Zeyzeyyyyy evet çözdük gibi doktora götürdüm alerjik olabilir dedi yumurta ve süt ve süt ürünleri için alerji testi istedi yaptık şükür temiz çıktı anan toza karşı olabilir polenlere olabilir dedi devlette götürdüm burada detaylı yapılması mümkün değil dedi ama alerjik görünüyor dedi tahlıller falan temiz çıkınca ve şuan alerji Şurubu kullanıyorum %90 kasıntısı gitti
Zeyzeyyyyy AYaseminA54 bende devlete götürüyüm ozaman bi baktırıyım alerji şurubun adı nedir acaba eminimki alerjisi var %90 çok sevindim sizinkinin geçmesine 😌 darısı bize
Zeyzeyyyyy Bebegiim20 gözlerimini uyku gelince kaşıyor benimki galiba ama çok burnunu kaşıyor kulağını kanatıyo kaşıyo
Zeyzeyyyyy AYaseminA54 inşallah süt alerjisi yaptırmıştım çıkmamıştı inşallah değildir çok beyaz minnoşum hassas ☹️