ErvaKader Yumurta diyetini açan annişler ne alemdesiniz nasıl gidiyor kaç aylık bebişler…yumurtayı nasıl yediriyorsunuz?..
neslihan47 ErvaKader 15 aylık hala yumurta beyazı alerjisi var . Nasıl aşacağız ne zaman aşacağız bilmiyorum 🤷🏻♀️
momyshark1 ErvaKader 17 aylık oğlum 13. Ayında kanda hala pozitif deride negatifti 1 haftadır kendimde yumurtalı kek denedim oğluma da cici bebe verdim önceden ağız kenarı kızarırdı bi tepkimesi olmadı geçtiğini düşünüyorum ama henüz veremedim
neslihan47 ErvaKader test yapmadık . Alerjisini 3 gün deneyerek öğrendim . Ara ara denedim ve tekrar alerji olduğunu öğrendim . Sarışını çeyrek başlamıştım sonra yarım şimdi tam sarısını yiyiyor . Beyazına alerji var
ErvaKader mervedmr alerji seviyesine göre değişir.tabiki diyetinize çok dikkat edin.bisey kaçırmayın.kacirdikca süresi uzuyor demusti doktorumuz
ErvaKader momyshark1 tekrardan mutlaka testlerini yaptırın onlara karşı yani içindeki miktara karşı seviyesi düşmüş olabilir ama bı başka bişey verdiğinizde ters tepki görebilirsiniz dikkat edin
momyshark1 ErvaKader canım doktorumuz alerjisi olsada yumurtaya başlamamız gerekli demişti sonra yine pandemi arttı gidemedik bende vermeye cesaret edemiyorum