Sedanuraydnata Kızlar alerjik bi bebeğim var antibiyotik tedavisi için zimaks kullandık 2 günde bebeğim aşırı tıkandı yüzü komple kabardı bıraktık düzeldi. 4 ay 6 günlük şimdi aile hekimi ferrum yazdı verince kabarıyor 2 gün kestim düzeldi dün yine verdim tekrar kabardı 🙄başına gelen var mı 🤦♀️
Mervea Sedanuraydnata oğlumda alerjik bir bebek ferrum kullanıyorum böyle birieyle karşılaşmadık sideferi verince bize olmuştu içerisinde sür aroması olduğundan dolayı
AsilDorukAnnesi Sedanuraydnata sağlık ocağı bana antibiyotik kullanırsa bebeğin damlayı o sıra verme demişti yada şurubu
Esrali Bende yaşadım benim kızım da alerjili bir bebek . Ferrum kan damlasını verdim alerji yaptı sağlık ocağında ki hemşire eczaneden başka al demişti deidğini aldım oda alerji yaptı bende doktora gidip durumu anlattığım da kan yapıcı yiceklerden ver ek Gıdaya geçtiğin de dedi .
Suskun Bizde zimaks kullaniyoz suan kan damlamizda ferrum ama oyle bi belirti yok dedigin gibi cocuktn couga degisio dmekki siz kac ayliksiniz bide aleji mama si kullaniyomusun
Sedanuraydnata Suskun yok kullanmıyorum sadece emiyor diyet yaptım bi değişiklik olmadı diyeti açtım yine değişiklik yok. Bizim sadece yüzü ağız kenarları kabarıyor ve aşırı gaz yapıyor
Esrali Sedanuraydnata evet canım her sabah aç karnına 1 çay kaşığı veriyorum keçiboynuzu pekmezinden . Hemşiremiz dalak pişirip ezip verebileceğimi söyledi kan yapıyormuş ama daha onu denemedim . Bazen pekmezi de yiceklerine katıyorum