Kemalinannesi Kızlar bebeğim 3 aylık gece beslenmeainden sonra çogu zaman gazını çıkartamıyorum yarım saate yakın uğraşıyorum oda yoruluyor bende yada uyuya kalıyor çıkarmazsan kusar gece bogulabilir dediler arada çıkarmaması normal mi 🤔
Canansena Kemalinannesi ben 3 aylıkken gündüz çıkarıyordum ama geceleri çıkarmıyordum öyle yatırıyordum hiç bir sıkıntı da yaşamadım
Mervekaraalp Kemalinannesi çıkmıyorsa gazı Yok demektir. Her emdiğinde gaz olacak diye bir şey Yok 🌸🌸 ben de geceleri çıkarmıyorum
Damlakrdgg Kemalinannesi bence gazı yoktur. Benimde öyleydi boşuna bebeği uyandırıyordum. Gaz çıkarıcam derken. Bırakın yavrucağı dedi doktorumuz. Bide ben hergün 5 damla biogaia kullandım. 3 aya kadar. Çok faydasını gördüm. Gaz problemi yaşamadık. Şimdi emiyor ve geyiriyor anında kendiliğinden
Yagizinannesiii Kemalinannesi zor çıkıyor bizimde uyuyunca ama dikiyorum göğsümde dik bir vaziyette poposuna vuruyorum öyle çıkıyor canım bide emzirdiğin gibi vakit kaybetmeden dikip al gazını ben de internette izledim gerçekten çok faydasını gördüm o tekniğin
Kemalinannesi Canansena gündüz çıkartabiliyorum da gece zorluyo her zaman çıkarmıyo zaten uyuya kalıyo bu sefer de zorlamak istemiyorum bide bu gaz çıkarma ne kadar devam edecek biliyomusun 🤔
Canansena Kemalinannesi zaten hareket etmeye başladımı gazını kendi çıkarıyor bence hiç zorlama uyut zaten çıkmıyosa gazı yoktur
Sher Kemalinannesi 4-5 aydan sonra kendileri çıkarırlar gece illa çıkacak diye bişey yok ben hiç çıkarmadım yan yatırdım yastık koydum ince bir tane
Ervam Damlakrdgg o damlanın süresi nedir üzerinde 4 hafta yazıyo açtım ama çok kullanamadım çok pahalı zaten minnacık şey 50 lira
kbrylcn Bende biogaia işe yaramadı doktor relactaz damla önerdi bizde baya işe yarıyor pıtır pıtır gazını yapıyor
Yagizinannesiii Kemalinannesi o zaman 3. Aydan sonra belki gazı kalmamıştır sancı çekmiyorsa sorun yok bence
Damlakrdgg Ervam evet aylık ben her gün verdim ve tam 1 ayda bitiyor. 3 ay verdim doktor bırak dememişti bende sormamıştım. Ama iyi bişey yapmışım probiyotik olduğu için bağırsak florasını geliştiriyormuş. Biraz pahalı evet en son 60₺ aldım.
Aybuke_ Ervam bir ay once 50 ye aldım gecen hafta 70 e aldım canm büyün ilaçlara %16 zam gelmiş maleaef biz hem onu hemde sab simplex kullanıyoruz oda aynı fiyat cok pahalılar artk şifa olsun yeterki bitain su gaz sancıları 😞
mucizem6161 cnm.benimbebegimde çok gazlı çok ağrılarda çektik normalde uyanıkken her emsirmede gazini çıkartıyoruz ama uyurkende bende senin gibi ugrasirdim ciksin diye doktorumuz uyuyan bebegi zorlama.sakin dedi uykuda gazini çıkarma bende daha ugrasmadim allaha şükür bi sorunda olmadı 3 aylik oldu oglum
Kemalinannesi Sher çok hareketli canım yan yatırıyorum o inatla düz dönüyor yastık koyuyorum yastığa yüzünü yapıştırıyor kime çekti bilmem 😂😂