Ysmnar Kızımda vajinada yapışıklık farkettim böyle bir durum başına gelen oldumu tedavisi nasıl biliyormusunuz çok tedirginim
Matmazell_ Ysmnar başıma grlmedi canım ama doktota götürmen gerekiyor sanırm eliyle açıyprmş öyle okumuştum burada
uykusuzMoMm Ysmnar doktor elı ile acıyor onu amalıyatlık durum yok ama cok yapısık isr doktora gidin acile
EmineYilmaz Ysmnar kadın doğum doktoru eliyle açtı canım krem verdi 1 hafta kullandık 1 sene oldu daha tekrarlamadı
Matmazell_ Ysmnar yok canım eliyle açıyormş geçmiş olsn yarn götürün ama ihmal etmeyin her aşt açtığında kontrol etmiyor muydun çişten yapışıyor çnkü her alt açtığımda düzeltirim ben
Ysmnar Matmazell_ okadar açtırmamıştım hiç ufacık biryer açık kalmış bide kendime kızdım nasıl ihmal ettim bilmiyorum
Matmazell_ Ysmnar aaa acile gitme durumunuz varsa gidin bence canım çişini falan yapamazsa ayy bilemedim şimdi ya
Ysmnar EmineYilmaz yarın kendi doktorunu arıcam bakalım nasıl bukadar geç farkettim kızıyorum kendime
EmineYilmaz Ysmnar benim annem fsrketti . Anneme gittik 1 haftadır az çiş yapıyordu . Annem baktı bezine sabahtan akşama kadar dolmadığını farketti . Öyle anladık. Hala vicdan azabı çekiyorumm😔