hazal01_01 Kızlar bebeğim 53 günlük . Oda sıcaklığım iyi gece uyurken çoraplı mı yatırmalıyım çorapsız mı siz nasıl yatırıyorsunuz ?
Merve-miray hazal01_01 9 ay 18 günlük kızım çorapla yatıyorum ayakları terliyor daha sonra eli ayağı buz kesiyor🤷🏻♀️
Kursad_1201 hazal01_01 bizim de oda sıcaklığımız 21-22 derece ortalama ama ben ayağından çorabı hiç çıkarmıyorum :) çok gazımız var zaten bir de minicik üşütse ayağını aman allahım düşünemiyorum 🙃
Fitifiti hazal01_01 Benim bebeğimde 53 günlük ama henüz vücut ısıları düşük olduğu için ben çorapla yatırıyorum.
Sevdamiray Canım hastalık ayaktan gelir zâten kıştayız ne olur be olmaz daha küçük bebeğin bence çorap giydir de yatır sabaha karşı ayaz oluyor evin içi ne kadar sıcak olursa olsun
Melisasey hazal01_01 2 aydan itibaren biz ne kadar giyiniyorsak o da o kadar giyinmeye başlıyor canım zaten battaniyesi var üzerinde çorapla yatmak zaten zararlı bizim için bile odan iyise sıcaklık açısından bence giydirme ama güvenemiyorsan ayaklı pijama giydir üzerine çorap giydirmeden