smaktroll Kızlar 1 yaş 3 aylık kızım 7 bazen 8 de uyanıyor günde bir defa uyuyor sizinkiler nasıl🙄 burda yaşıtları hep 11 ,10 civarı kalkıyor bizimki çok mu erken uyanıyor anlamıyorum yani kaç da uyursa uyusun bu saate kalkıyor geç erken fark etmiyor
_ADA_ smaktroll oğlum o yaşlarda 6:15-6:30 arası kalkıyordu. Şimdi de 7:30 -8:30 arası değişiyor ama asla 9 olmuyor. 4,5 yaşında.
GunesliHayat 16 aylık kızım,günde tek uyku yapıyor 1.5-2 saat arası.aynı şekilde o da kaçta yatarsa yatsın en geç 8.30 da ayakta.
_ADA_ smaktroll akşam 20:30’da uyumaya gidiyor 21:00’e uyumuş oluyor. Neredeyse 9-10 aylıktan itibaren hiç değişmedi.
eliztossmom smaktroll benim kızım en erken 11 de uyuyor hamileliğimde hep allahım uykuma engel olmucak bi bebek demiştim galiba duam kabul oldu 😁 20 aylık
ElifTGM smaktroll 15 aylıkken kızım sabah 6 da uyanıyordu. Günde iki kez uyku yapıyordu. Birisi saat 9-10.30 arası. Diğeri öğlen 2-4 arası. Akşamda 7.30 da gece uykusuna geçer sabah 6 ya kadar uyurdu. Şuan 20 aylık. sabah 7-8 arası uyanıyor. Öğlen 12 de uyuyp 2 de uyanıyor. Akşam 8 de gece uykusuna yatıp sabah kalkıyor. Değişen pek birşey olmadı. Birçok uzmanda bebeklerin sabah 6-7 en geç 8 de kalkmasını doğru buluyor zaten
Yagmursonrasitoprakkokusu ElifTGM aman MaşaAllah nazarım değmesin çok güzel bi düzen. İnşaAllah benim oğlum da böyle olur