Yigithamzamom Doğdu doğalı sol memeyi zorla ağzına dayiyorum kendini yırtıyor yemin ederim bıktım kiminin sütü olmaz bebek meme delisi benim süt almış başını gidiyor ne memeyi boşaltıyor nede bı gün ilk seferde tuttuğunu gördüm yemin ederim o kadar bezdim ki emzirmek işkence ya🥺🥺🥺
jap Yigithamzamom süt tazyikli geliyo olabilir, diğerinden az geliyo olabilir, tadı farklı olabilir, yanlış pozisyon olabilir
zeynebimm27 Yigithamzamom maalesef canım benim 2.ayda yara oldu 3 sağ memeyi verdimse 1 sol verdim üç aylık oldu kesinlikle sol memeyi almadı çığlık kıyamet kopuyordu bir vermedim iki vermedim sağdım biberonla verdim baş edemedim maalesef sol da sütüm kesildi 3 aylıktan beri sağ meme emiyor sadece 🥺🥺
Brcdgn Yigithamzamom bende ayni sorunu yasadim, ebemiz sol göğsünü verirken guvenli tutmiyorsun ondan emmiyor dedi ve gercekten ee sagi verirken tuttugum gibi tutamiyordum,bi deneyin,bide futbol topu tutuşu var o şekilde emzirin sol memeyi 😌
Kusdmr Yigithamzamom birinden dah tazyinkli geliyordur.Yada bir göğüs ucunuz daha çöküktür rahat kavrayamadığı için emmek istemiyordur
Yigithamzamom jap yani bi amuda kalkip emxirmedigim kaldı inanın süt um tazyikli ama ne nasıl şekil gerekiyorsa öyle yapıyrm
zeynebimm27 Yigithamzamom ya benim bebeğim inatçıydı pozisyon zıplayarak emzirme ne varsa denedim yok anam yok 🙆🏻♀️ İnşallh sizinki düzelir 😌
Yigithamzamom zeynebimm27 valla benimkide inatçı sinirli kızınızın ismimi Zeynep benim adımda Zeynep bende anama cokkk cektirmsim😁😁