Perimasalii Beselenilmesi yasak olduğu için yolda jandarma kadının birini durduruyo konyada kadın sırf köpeği vermemek için jandarmaya silah cekiyo sonra kendi başına dayayıp kendimi öldürüm diyo böyle ruh hastaları bu köpekleri eğitiyo işte gelde sinirlenme😬
Ygyeliz Perimasalii çocuğunuzu elinizden almaya çalışsalar siz de kafanıza sıkabilirdiniz bir de böyle düşünün
Perimasalii Saripapatyammm düşünsenize kadın köpeği vermemek için kendmi öldrrüm diyo o sırada köpek kadına yaklaşarak ısıryo 😂😂
Perimasalii Annesirintugceuzun ayy pitbull beslenir mi ya nasıl bir sevgi bu acaba merak ettim valla 😳he smdi beni linçlemeye kalkarlar böyle dedim die ama banenaa😂😂
Annesirintugceuzun Perimasalii Yasak zaten beslenmesi. Köpeğini çok sever anlarım da silah çekmek, başına silah dayamak nedir? 🤦🏻♀️ Komik. 🤷🏻♀️
Mom070 Perimasalii Onları da evlatları olarak görebilirler bunda sorun yok. Ama bunu onunla bir tutmamak lazım. 🤗
Mom870 Perimasalii onlarda canlı ama gerçekten çok tehlikeliler en azından ağızlık taksınlar ben normal köpekten korkuyorum zaten pitbul göreyim asla yanından geçmem o derece korkarım
Perimasalii Mom070 ya benmde kedim var canım o benim o kdr cok seviyorum ki ama herseyin bi sınırı var bişeyleri abartmamak lazım soncta yasak ve cok cok tehlikeli o kişinn pitbull merakı yüzünden copu can tehlikede