Kvser farklı bir çok yol denedim. Akşam 7 de odaya kapanıp 12 ye kadar çıkmadığımı biliyorum o dönemde. Banyo denedim, uyku öncesi oyun denedim öpmeler bakışmalar tarzı oyunlar. klasik müzik dinlettim. Beyaz gürültü dedikleri elektrik süpürge sesi dinlettim. Ki arada hala yardımıma koşuyor o müzik. Emzik almıyordu. Emerek yatıyordu ve gazı oluyordu sonra. Emziği bıkmadan usanmadan uykuya dalana kadar veriyorum.1 ay sonunda aldı ve emzikle uyumaya başladı.Gözlerini kapatıyorum örtüyle beşikte çok az sallıyorum. Kundak yapmanızı öneririm. Elleriyle kendisini uyandırmasın. Tabi bazen klasik yöntemlerde denemedim değil.ayakta sallama, battaniye arasına koyup sallama gibi. Hiç bişeye alıştırmadım. Hepsini denedim. Şimdi uykusu geldiğinde huzursuzlanıyor zaten. Gözlerini ovuşturuyor. İki pış pışla uyumaya başladık. Gece uyanmıyor bile bazen artık. ama gazı olmadığından emin olun. Oda çok sıcak olmasın birde. Uyumadan öncede bol bol sarılıp öpün kokunuzu iyice alsın. Ben bunları denedim. Nacizane tabsiyelerim :)