AryamH 13 gunluk kizim 2 gun once gobegi dustu ama kucuk bi parca kaldi doktorumuz cocuk cerrahina yonlendirdi kucuk bi operasyonla icine alacaklarmis 😔yasayan bilen var mi yarin sabah doktora gdcez
AyazAslan AryamH happymom’da cevap yazdim canim. Sonradan yorumunu gordum, fitik degil parca diyorsun. O konusa bi fikrim yok
Elif1601 AryamH bizim öyleydi aynen bizide yönlendirdi cerrahiye ama gitmedim annem duzelir bosuna goturme dedi. Bi kac gun icinde kendiliginden o parca iceri cekildi
Cerenimo6 Bizim de govek bağı düştükten sonra sarı akıntı gibi biseyler zibina bulaşıyordu 1.5 ay böyle devam etti göbek bağı düşerken içerde parca kalmış dediler bi kaç kez gittigimde göbek deliğini yaktılar yani acı vermiyormuş ama kulak çöpü gibi biseyi içine sürüyorlar belki sizede öyle yaparlar sonra o içerde kurudu smdi akıntı yok
AryamH Cerenimo6 aynen canim kulak copu gibi biseyle yakti cani yanmaz dedi gecmezse cerraha gotur iki uc gune dedi yarin cerraha gdcez gecmedi akinti devam ediyor
AryamH Elif1601 2 gun gecti yaktigi halde cekilmedi simdi geldik doktora insallah kendiliginden cekilir der