Hosgeldin https://imgyukle.com/i/L4OPZx agzinda bile beyaz nokta var ama ne ki acaba bilgisi olan var mi 33 gunluguz
bitterdelisi24 Hosgeldin emzryosan gogus ucu temızlıgıne dıkkt et karbonatlı suyla yıka.. emzık verıyorsanda gene sıcak suyla yıka hergun
Zhnce Hosgeldin aft bu canim aslinda ilaci var doktoruna danisabilirsin Ama olmadı karbonatlı suyla yika göğsünü her emzirmede
Hosgeldin bitterdelisi24 bana da afr gibi geldi evet emziriyorum emzik de veriyorum daha dikkat edeyim
gulrecelim_55 Canım bizim de vardı diş gibi duruyordu😄 pamukcuk olur onlar normal geçer dedi ben yine göğsümü karbonatlı suyla temizledim. Sonra geçti kendiliğinden
Dtbrc Hosgeldin bu aft değil bence yenidoğanda ağızda olabilen bir durum bohn nodülü gibi geldi genelde 1 aylıkken olur sonra kendiliğinden kaybolur..tedavi gerektirmez..(diş hekimiyim)
Adeviyee Hosgeldin canım ben de biraz önce bebeğimin damağında olanı sordum aynı mı bilmiyorum arkadaşlar diş incisi olduğunu söylediler baktım gerçekten de aynısı zamanla geçiyormuş fotoğrafı da atıyım bakın bi aynı mı