eymeninannesi3 Kızlar oğlum 4 ay 9 günlük vegaferon demir damlası verdiler kullanan varmı su falan versiyomusunuz sonrasında tadı çok kötü
Deniz_Elif eymeninannesi3 sağlık ocağı aynı damlayı verdi. Kendi doktorumuza sorduk kullanmayın onu dedi. Bize Bestiron Demir damlası önerdi. Bir gün kullandık.Şuanda herhangi bir yan etki görmedik.
tlynlll eymeninannesi3 bugünde bana pedin-d diye bi damla verdi doktor inşallh un etkisi olmaz 🙏 sağlık Ocak’ları decavit veriyor genelde
Rules eymeninannesi3 onun içerisinde paraben vs var doktorumuz vermeyin dedi bestiron yada microfer verin dedi microfer kullanıyoruz
Hld61 eymeninannesi3 oğlumda kullandım pişman oldum bilmiyordum şimdi kızıma bu forumdan öğrenip sidefer aldım tadını çok seviyor içiyor ve kusmuyor hiç leke yapmıyor kıyafetlere .Vegaferon tadı kötü, oğlum kusuyordu kıyafetler berbat oluyordu
Deniz_Elif eymeninannesi3 doktora danışmanız daha iyi olur tabi :) kilo başına bir damla kullanmamızı söyledi doktorumuz.
Deniz_Elif eymeninannesi3 eczaneden de alabilirsiniz tabi ki. Ama eczacılar bilmeden 20 damla kullanmamızı önerdi. Yanlış yönlendirebilirler. Doktor kilo başına bir damla kullanın dedi.