Nur01 Kızlar kızım 4ay 26 günlük bugün banyo yaptırırken kolundaki aşı yerinin iltihaplı gibi olduğu farkettik eşim tutarken basınca içinden iltihap çıktı başına böyle birşey gelen varmı yarın doktora götürcem fakat eğer şuan götürmem gereken bir durum varsa diye belki aranızda bilenler vardır diye yazmak istedim..
Sltn Nur01 verem aşısı ise kabuklanma olabilir demişti hemşire. Ama bastirip sıkmayın bence. Sabah bir gösterin ama normal diye düşünüyorum tabi siz daha iyi bilirsiniz bebeğin genel durumundan
duaelvin Nur01 bizim de öyle hemşire demişti öyle olacak diye normal yani ama patlatmasaydınız bi götürün yine de
Zeynos Nur01 hemşirenin bilgi vermesi gerekiyordu demedi mi birşey kabuk bağlayabilir sıkmayın felan diye
Larenmerve Nur01 canım bır goturun bence biz de de aynısınoldu ıltıhaplı gıbı hepımızde izi kalan aşı bu ama hemsıreler kesınlıkle sıkmayın patlatmayın kolu lıflemeyın dıyorlar atesı cıkmasın dıkkat et
Kbrsmh46 Nur01 aynı şey bizim başımıza da geldi 2 . Aşısının olduğu yerdi sağlık ocağını aradık normal olur dedi dokunmayın bi müdahale yapmayın iltihabı sıkmayın demişti. Normal bi durum telaşlanıp gitmenize gerek yok
Gonul_celen Nur01 4 ay 7 günlüğüz bizim ki de aynı şekilde kabuklanmış ve ilhitaplı gibi ama hiç ellemwdim normal çünkü o şekilde olmadı ama sıkmamak gerekiyor diye biliyorum çünkü hemşire öyle demişti
Balevlatlar123 Nur01 asi yeri oyle olunca asi tutmus sayiliyor zaten korkmayin ama ellemeyinde 5 aya kadar ordan akinti akbilir kizarabilir merak etmeyin
Nur01 Ne biz bastırıp patlatmadık yani isteyerek yanlışlıkla patladı 😐 ama doktora götürdüm bugün bir sıkıntı Yok dedi 🌸 herkese teşekkürler ederimmm 💕