Yenidennn Kızlar merhaba, 9 aylık bebeğim var pazartesi sünnet olacak inşallah. Doktorunun kendine ait yeri var iç hastalıkları doktoru yaşi da baya var sünnet de yapıyormuş acaba güvenilir olur mu ki ? Kafam takıldı.
Annis-ogul Yenidennn ic hastalıkları ne mana bi kere olsun ameliyathane girip operasyon yapmamış adam dan sünnet etmesine de karsiyim kusura bakmayın ama.
Busra19 Yenidennn yapabilir hemşireler bile yapıyor tecrübe önemli bence tamamen eminim yeni ürolog olmuş birinden tecrübeli bir dahiliyeci daha iyi yapar
Yenidennn Mom070 öyle tabi ama, bu doktorda sünnet yaptığını söylemiş hatta eşimin çalıştığı yerdeki kişilerin çocuklarını falan da o yapmış ama bilemedim
Annis-ogul Yenidennn bn size bisey demedim ki doktora soyledim direk yanlis anlamayın beni😀🙏en iyisi üroloji doktoru.biz üroloji doktoruna yaptirdik cok memnunuz
Yenidennn Annis-ogul yok estağfurullah sizde kusura bakmayın, bence de doğru değil ama eşim bulmuş doktoru iyi diyor laf anlatamıyorum.
Annis-ogul Yenidennn keske biraz bu konularda isi ustasına bıraksalar. Siz yinede biraz esinizin gözünü korkutun uzman bi doktor da yaptırmak istiyorum diyin
Ballii Yenidennn İyi de dahiliye doktorlarının cerrahi ameliyatlara girme yetkisi yok ki? Bir de kendi yeri demişsiniz nasıl bir yer,klinik tarzı falan mı yani hastane statusunde yoksa tek doktorun çalıştığı kişiye özel bir klinik mi?
Ballii Yenidennn Böyle yerlerde yapılmasını doğru bulmuyorum ki zaten böyle bir yetkisi yok o doktorun. Acil bir durum söz konusu olduğu zaman gerekli ekipman ve personel sıkıntısı yaşayacak. En güzeli,hastanede sünnet işlemi yapilmasi. Böyle yerleri de el altından işlem yaptığı için şikayet edin. Çünkü yasal değil yapılan.