Gnykck 51 günlük bebeğim artık gündüzleri uzun uyumuyor , kucakta kalmak istiyor ama ona rağmen sürekli ‘ ıh ıh ıh ‘ sesleri eşliğindeyiz . Kucakta da hiçbir pozisyondan memnun değil , zaten bi yere koymak ( anakucağı , minder vs .) hayal oldu😔
yaramaz_bocegim Gnykck aynı aynı 53 günlük. 40 ından sonra huyu suyu değişti güzel güzel uyuyan bebek artık hiç uyumuyor yatsa da en fazla yarım saat daha fazla yatmıyor
Baharkokulum Gnykck bebeğim 4 aylık. 3 aylık oldu olalı 3 aylık bebek anneleri post yağmuruna tuttu buraları uyumuyorlar diye 😅 anladım ki bi benimki değilmiş. Anladığım kadarıyla etrafı keşfetmeye başladıkça keşfetme isteği uykudan ağır basıyor. Bizimki hala bıraksan uyumaz. Ben 3 saat göğsümde uyutuyorum ki kendine gelsin uyanıkken mız mız olmasın diye🤗
gulrecelim_55 Bizimki de öyle yatağında 5 dakika en fazla göğsümde 20 25 dakika uyuyor . Şuan göğsümde 😍
queens İki aylık oldu bizdede durum aynı memede uyuyor yatağına koyuyorum 10 dakika geçmiyor ağlayarak uyanıyor bir hafta öncesine göre böyle değildi bırakırdım uyurdu en az bir saat iki saat bende işimi yapardım büyüdükçe zorlaşıyor galiba
yaramaz_bocegim queens aynı durum bizde de var 2 aylık ve yaklaşık 1 haftadır böyle. Çözüm buldunuz mu. Benimde güzel güzel uyuyan bebeğim artık hiç uyumuyor nerdeyse
queens yaramaz_bocegim gazını çıkarıyor kakasınıda rahat yapıyor sadece anne sütü alıyor kolik olsa çok daha huzursuz olur diye düşünüyoruum belkide büyüme atağıdır inşallah geçer