Gulcanyvz Kızlar yoğurt yapmak için mAya nasıl bulabilirim ? Normalde sütçüm var kapıya getiriyor haftalık yoğurt yapıyorum o sütten yoğurt vermek iyi değilmiş
Necla61 Gulcanyvz bugün ben sek ’ın günlük sütünü aldim probiyotik maya da var marketlerde aslında günlük küçük kavanozlara yapmak istiyorum ama günlük süt de açılınca tüketilmeli hepsini bir yapmam gerekicek sanırım kararsizim
Cheddar Gulcanyvz güvendiğiniz bi yer değilse iyi değil. Eğer güvenliyse en sağlıklısı çiğ süt. 🌼 Marketlerde yoğurt mayası satılıyo günlük sütten yapacaksanız
OncedenGurme Gulcanyvz marketlerde maya satılıyor. Ben evde probiyotik maya diye bi maya kullanıyorum. Çok güzel oluyor
Gulcanyvz Necla61 aynen öyle 2 gün anca kullanırız canım oda 2 kavanoz olur diğerini de biz yeriz artık sürekli yeni alırız yavrularımıza
Gulcanyvz Cheddar aslında 3 yıldır alıyorum sorun yok ama kızım alerjik bi Bebek o yüzden bi süre cam şişede günlük süt almayı planlıyorum kendi yoğurt mayamdan yapsam olur mu ki
zeynepzeze Ben cam şişe günlük süt ve activia probiyotik ile mayalıyorum. Sizde markette ki probiyotik mayalardan alıp yapabilirsiniz
zeynepzeze Gulcanyvz Activia normal mayalayınca tutmuyor. O yüzden yoğurt makinesi ile yapıyorum. İlk ek gıda zamanında en fazla 2 gün veriyordum. Şimdi 3 günden sonra vermiyorum bebeğime. Activia değil de paket probiyotiklerden deneyin sizde 🍀