Zalimsin Derdini seveyim diyecek olanlar Allahım büyük dert vermesin kızıma konseptsiz beyaz naked sade bir pasta ve beyaz pembe balonlarla sap sade bir doğum günü yapmayı düşünüyorum ya da pamuk prenses konsept 1 buçuk ay var. ( anı olsun diye yapıyoruz hiç kimseyi çağırmıyoruz ilk doğum günü de pandemiye denk gelmişti) Seçenekler bunlar bazıları doğum gününe uygun değil ama çok beğendim sizce en Olur elbise hangisi? Yurtdışından bir aya geliyor o yüzden bir an önce almam lazım ❤️❤️
Deletedmom_9857 Zalimsin Ayy hepsi çok güzel ama siyah deri olana bayıldım birde onun üstündeki 🥰bir de kırmızı puantiyeli 🌸
nursocum Zalimsin sarı papatyalı ve kırmızı puantiyeliye bayıldım. Kesin o 2 sini seçer fotoğraf çekiminde giydirirdim
Zalimsin Deletedmom_9857 ben de siyah deri olana uygun bişey giyerim diyorum ama 2 yaş için nasıl olur siyah diye kararsız kaldım 😁
Zalimsin Nik_mik_yok çok güzel evet benim öyle Bi bluzum var onu giyip kombin yapabilirim teşekkür ederim ❤️❤️
Zalimsin nursocum hemen yanımız ayçiçek tarlası orda çekerim belki diyorum aslında 185 TL üzeri kargo ücretsiz olacak iki elbise alabilirim 😁
zeytingozlusaremm Ayyy bayıldım 😍kırmızı ince askılı ya bittim nerden yurt dışından geliyor cnm wish falan mı
Deletedmom_9857 Zalimsin Bence çok şık olur ya kendi kızımada bakacm inşallah 😂Aynen size de siyah deri etek ya da elbise şık olur 🥰
Sadekahvem Zalimsin ben bu elbiseyi dusunuyrm naked cake yapicam. minimal bir masa olacak arkada bir tane makrome duvar süsü, yan tarafında iyiki doğdun yazısı.
Woody Sadekahvem ben de makromeli bir şeyler düşünüyorum. Süsün fotografını atabilir misiniz örnek olması için? Bir de duvara sabitleyeceksiniz değil mi?
Zalimsin Aybarss_Mom shein den alıyorum aslında türkşyeye getiren butikler var ama iki katı fiyata satıyorlar