Nergisim09 Selam kızlar gogsum de süt birikmesinden dokayı bilye gıbı tıkanmış 2aylık olduk emzırıyorum ama tıkanıklık acılmadı gogsum de kızarıklık yada gogsum de şişme ates vs yok sadece bılye gıbı şey var içerde nasıl acıcam bu tıkanıklığı
Feyzaness Nergisim09 benim de üç aydır var iki doktora gittim , altı ayı bulabilir geçmesi hatta emzirmeyi bıraktırana kadar bile geçmeyebilir dedi
Neslim0608 Nergisim09 bende de oluyor 2-3 haftada bir çözüm şu ; sıcak su torbası 10 -20 dk buz torbası 10-20 dk ama en etkili yöntem bebeği emzirme şekli şöyle anlatayım mesela sol gogsunuz benim hep o oluyor bebeğin ayakları bacakları koltuk altınıza gelecek şekilde yatacak umarım anlatabilmişimdir öyle emzirin o zaman o şişlik gidiyor benim olduğunda öyle emziriyorum o kanalı daha güçlü çekiyor ve açılıyor . Kafası gogsunuzde bacakları koltuk altınıza doğru olacak
Nergisim09 Erayeren kaba sıcak su koydum havluyu sıkıp gogsume yerleştir dım masaj yaptım acılmadı bıde sıcak su torbası koyup yapayım tesekkur ederım
Nergisim09 Feyzaness sizinde benım gıbı mı sadece tıkanık lık var bıtane gelıyo benım elıme kızarıklık falan yok
Feyzaness Nergisim09 aynen öyle , Ağrı sızı hiç bişey yok , doktorun biri de şaşırdı mastit olsa ağrırdı dedi ama yok , sonra diğeri süt birikmiş ama uzun sürer geçmesi dedi , sıcak uygulama ,masaj hepsini yaptım ama yok gitmiyor
Nergisim09 Feyzaness aynen kuzum ya benim de ole doktor da dedı degıldır ultrason da cıktı abseye cevırmemıs cok sukur sadece ele gelıyo baska bırsey yok
Feyzaness Nergisim09 evet canım benim , ultrasonda en az yarim saat baktı içinde sıvı var , kötü bişey değil süt dedi , bakalım bekliyorum ne zaman geçecek ☺️☺️Hep onu emzirmeye çalışıyorum bakalım
Feyzaness Nergisim09 evet radyoloji doktoru kendi geçer dedi , eğer enjektörle boşaltırsak bu kez içeriyi enfekte edebiliriz hiç gerek yok dedi
Nergisim09 Feyzaness bndr onu emzırıyorum kuzum bıde ters emzirelm az one egılıp cocugun kafası goguste ayakları dısar tarafta olcak sekılde birde ole denıyelım
Feyzaness Nergisim09 ya canım deniyorum bakalım insallah işe yarar ya , insanı sinir ediyor top gibi sert bişey 😢