Mihra12 Kimler neler almayı düşünüyor ben renkli Halkalı oyuncak bir de mama sandalyesi alıcam mama sandalyesini daha önce kullanan var mi🛒🛍
Keremalim Mihra12 Aynen ya bende mama sandalyesi almayı düşünüyorum birde oyun halisi ama alsammı almasamammi bilemedim🤔
Omeryku Mihra12 bende kıyafet alacagım alıp kullanan var mı acaba önceden bedenleri falan nasıl acaba😇
Aysen58 Keremalim oyun halısını piyanolu alin bence daha kullanışlı oluyor oğlum 10 aylık hala oynuyor piyanosu ile
Keremalim reisbaby Ya işte kullanislimi degilmi o yüzden karar verememistim yarın bakıcam bi yinede cevabınız içi teşekkürler
hilaliii Omeryku güzel canım ben daha önce ikili pijama altlarından aldım uzun süre giydi ama ben her zaman bir büyük bedenini alırım. Tabi öyle çok çok güzel bişey bekleme kıyafetlerin altına giydirmekmrk için ideal 😂
tekgamzelimm Omeryku ben kullandım çok güzel çok kaliteliler. Kalıbı ne dar ne bol tam tamına yapmışlar
hilaliii Eminim bizim mahalle de kalmaz boşuna heves etmeyeyim yetişirsem oyuncaklardan alacağım birde bizim kullandığımız emzikler gelecekmiş stok yapmakta fayda var 😊😊
SelimeliS Hanimlar bim kacta açılıyor bende minder pipetli bardak guvenlik urunleri falan almak istiyorum