El_ebruli Kizlaaar😎 Kızım 5 aylık oldu elhamdülillah. Sizce ne gibi oyunlar oynayabiliriz. Hem eğlenceli hem gelişimi destekleyici?? Hepimize fikir olsun, bazen insanin aklına gelmeyebiliyor 🙈😁
Zehrabaysan El_ebruli ben sabah kalkıyor yatanda seviyorum şarkı açıyorum öğlen uykusundan sonra yer yatağı atıp üstüne koyuyorum orda çıngıraklarla oynuyoruz sonra oyun halısı biraz kucak.Ayna da el yüz burun tanıtıyoruz dışarıyı seyrediyoruz Diş kaşıyıcı ile damaklarını kaşıyoruz.Masaj yapıyorum.Gün bitiyor
Ayazege06 Benim oğlum da 5 ay 16 günlük şuan kanzın ilk kumandam oyuncağını aldım ışıkları dikkatini çekiyor hayvan sesleri şarkılar şekiller sayilar vs eğitici oyuncak güzel vakit geçiriyoruz dış kasiyicimizla dişlerimizi kasıyoruz cingiraklarimizla oynuyoruz kukili izliyoruz aynada organlarimizi taniyoruz bu şekilde geçiyor günümüz 🤗
El_ebruli Ayazege06 Benim kızım öyle uzun süreli oyuncaklarla oynamıyor 😅 daha çok benjm oynatmamk istiyor küçük hanım 😅
Ayazege06 El_ebruli sulu dişlik kullanıyoruz 4. Aydan itibaren olanını aldim daha kolay kavrayabiliyor