2bebeklihayat Antalyada SSVD yapan doktor tavsiye eder misiniz kızlar. Medstar topçular ertuğrul beye gidiyorum. Ssvd yapabilecek başka doktor tavsiyelerine de açığım. Ilk doğum zorunlu sezaryan olmuştu. 2.si normal olsun istiyorum ama iki doğum arası 18 ay olacak erken mi SSVD için
SevgiliOglum 2bebeklihayat ben erken diyebiliyorum doğum aralığı kısa halil ılgın uncalı meydan hastanesi Kadın doğumda ödüllü bir doktordur bende sezeryan oldum ama normal olması için baya uğraşmıştık daha sonra riske girmemesi adına sezeryan oldum ama inan dikişim bile küçücük akdeniz üniverstesinde 3. Gün kilo gerilemesi yüzünden kaldığımda bandımı orda çıkarmışlardı ordaki doktorlar bile harika bir işlem olduğunu söylemişlerdi isterseniz bir görüşün danışın detaylı bilgilendirir
Morcivert061 2bebeklihayat benım kızlarım arasındada 22 ay var canım vitaliye gidiyordum ama en az 2 3 sene olması lazım dediler.
ikizannesi07 2bebeklihayat vitale hastanesi Koray Duman tek geçerim doktorumu Allah ondan razı olsun araştırın isterseniz hem çok tatlı naif hemde işinde ehli👍
2bebeklihayat Benim ilk sezeryan sonrası çok ama çok zordu, kesi yerim neredeyse 1 karış.. canım mi tatlıydı yoksa doktor faktörü mü bilemedim o zaman da ertuğrul beye gitmiştim. 2.yi normal istiyordum ama olmayacak galiba çünkü herkes çok erken olduğunu söylüyor
Melike 2bebeklihayat Medical Park Mine hanımla görüşmenizi öneririm doğum eğitiminde en az 18 ay olmalı demişlerdi büyük ihtimalle yaptırır başka bir sorun olmazsa, ben de ssvd yapacaktım ama başka sorunlar çıktı 2. sezaryenimi oldum 3 hafta önce ilk sezaryenimle hiç alakası yoktu ilkinde travma yaşadım resmen ama ikinci çok rahattı Mine hanım harika bir doktor
2bebeklihayat Melike tavsiyenizi degerlendiricem çok teşekkür ederim.. sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah 🌼
2bebeklihayat HandeSs şartlar uygunsa mümkün tabikii ama bizim ülkemizde bunu destekleyen doktor sayısı oldukça az malesef… birde benim 2 doğum arasında 18 ay olacağı için birazcık riskli