Hrcntes 4ay 14 günlük kız bebeğim var RAbbim bağışlarsa inşallah 🙏 meme harici hiç bir şekilde uyuyamıyorum meme de uyuduğu zaman da gece sürekli kalkıyor memeyi alıyor öyle ağzında tutuyor emiyor da aç değil yani ama böyle yapınca zor oluyor gece uyuyamıyorum hiç önerisi olan var mı acaba
Ipekkartal Hrcntes biz de 2 ay 20 günlüğüz aynı şekilde memede uyuyo yanımda yatırıyorum gece kolumda meme ağzında uyuyo
Hazal22 Hrcntes aynı sorun biz de de var🤦🏼♀️Bu ileride alışkanlığa dönüşüyormuş iyice biz de 4ay 10günlüğüz şu atak dönemi geçsin diye bekliyorum ben de birşeyler yapmak için tabi işe yararsa..emziği de bıraktı 3aylıktan beri almıyor sor oluyor gercekten
tugceo92 Hrcntes ay valla benimkide ayni henuz 50 günluguz. gece uyuyor fakst sabahtan aksama kadar memede. Hicbir isimi yapamiyorum. Pusette durmuyor emzik almiyor napicam bilmiyorum :)
Goksualya Yol yakınken birşeyler yapmaya calısın kızlar , kızım 9 aylık olacak hala öyleyiz ve artık daha zor bir hal aldı :(
hellomom EmZik kullan demişti doktorum. Doyduğundan emin olduğumda emziğini veriyorum. Zaten doymadıysa onu da atıyor agzından:) Birde karnı doyduktan sonra başka biri gazını alsın demişti. Ben anneme veriyorum onun kucagında uyuyor. Ama bizde de illa kucakta uyuyor gerçi daha 1 aylık.
Rosemom Bizde 6 aya yaklaşıyorz ama aynı sorun var meme harici uyumuyor gecede çok sık kalkıyoruz bende çözüm arıyorum
Hrcntes Deletedmom324 ne beşik ne puset hiç bir şekil de uyumuyor tatlım o meme ağız da duracak illa 😥
SevcanEbrar tugceo92 50 günlük için henüz çok erken daha alışamamıştır dünyaya 4 aydan sonra memede uyumayı kesin diyorlar 😇
tugceo92 SevcanEbrar ay hadi ya. Valla 1 haftadir boyle benimkide bir an korktum hep boyle mi gider acaba diye :)
SevcanEbrar tugceo92 kızım 3buçuk aylık hep memede uyuyor bırakacak gibi de durmuyor gider mi gider yani 😂
Hrcntes fatima yok tatlım emzik almıyor ilk başta ben vermedim emziğe karşıyım diye şimdi de ben uğraşıyorum o almıyor 🙈
Tazeannecik Hrcntes çok zordu benim için ama ben emziğe alıştırdım hiç istemeyerek. Şimdi uykuya dalacak olduğunda emziği veriyorum ağzına
fatima Hrcntes ah bizimkide ilk başta aldı sonra almadı canım, seni anlıyorum allah yardımcın olsun ❤️
Funnymom Hrcntes kaç aylık acaba şu an? Bizimki de 50 günlül, ben de emziğe karşı olduğum için vermiyorum ama emme ihtiyaçları giderek arttığı için zorlanmaya başladık
Neroizm Hrcntes kulaginin iyice kapandigindan emin oldugunuz bir yan pozisyonda meme verebilirsiniz. Anne/bebek arasinda V harfi cizecek sekilde konum aldiginizda sizin de uyumanizda sakinca olmaz. Hem de bebeginiz agzinda tutmaya devam eder gogsunuzu.